Compania IMPULS-Leasing a inregistrat in primele aproximativ cinci luni de activitate un volum de finantare de 60 de milioane de euro, a declarat recent Razvan Diaconescu, presedintele societatii.
"Am semnat primul contract pe 24 aprilie si am incheiat luna septembrie cu aproximativ 4.700 de contracte, corespunzand unui volum de finantare de 60 de milioane de euro, din care 40 de milioane de euro doar in trimestrul trei al anului, in mod traditional o perioada mai putin favorabila in industria noastra", a afirmat Diaconescu.
El a adaugat ca se asteapta ca anul acesta compania sa beneficieze de un volum total de finantari de 100 de milioane de euro. "Ne asteptam sa incheiem anul cu circa 8.000 de contracte semnate si un volum de finantari de 100 de milioane de euro. Este o prognoza realista, intrucat ultimul trimestru este, de regula, cel mai bun din an pentru companiile de leasing", a adaugat Diaconescu.
Planurile de crestere pe termen scurt vizeaza atingerea nivelului de 10.000 de contracte semnate si o cifra de afaceri de 150 de milioane de euro in 2008, precum si un loc intre primii 10 jucatori din piata pana la finele anului 2009, obiective considerate mai degraba conservatoare de managementul IMPULS-Leasing.