11 fete frumoase au concurat, joi seara, la titlul de Miss Bucuresti 2007. Tinerele au fost selectate din peste 100 de participante prezente la preselectia pentru acest concurs. Finalistele au beneficiat de un program intensiv de intretinere si infru
11 fete frumoase au concurat, joi seara, la titlul de Miss Bucuresti 2007. Tinerele au fost selectate din peste 100 de participante prezente la preselectia pentru acest concurs. Finalistele au beneficiat de un program intensiv de intretinere si infrumusetare.

Printre concurente s-au numarat si doua iubite de fotbalisti: prietena lui Cristi Pulhac si cea a lui Radu Stefan. Acest lucru nu a influentat in nici un fel juriul format, printre altii, de Zina Dumitrescu si Catalin Botezatu. Mama Zina a ajuns la Cabaret intr-o superba limuzina Lincon de 9 m lungime, iar Bote (care a fost presedintele juriului) a ajutat concurentele in culise.


TINUTE DE BOTE. Prezentatoarea concursului Miss Bucuresti 2007 a fost Dana Savuica. Vedeta a retrait emotiile din vremea cand era ea insasi manechin. Dana a purtat o rochie verde-inchis si superbe bijuterii Rosato. In aplauzele unui public select fetele au fost si protagonistele unor show-uri de moda de inalta clasa, cu tinute vestimentare Catalin Botezatu (rochii de seara si costume de baie) si BSB (rochii de zi). Proba care a dat cele mai mari emotii concurentelor a fost evident proba cunostintelor generale despre Bucuresti. Cele peste 600 de persoane prezente la eveniment au aplaudat raspunsurile mai mult sau mai putin inspirate ale concurentelor - in semn de recunoastere sau incurajare.


PREMII. Organizatorii au pregatit si un moment special: o prezentare de moda masculina Trends by Adina Buzatu, ocazie cu care au putut fi admirati noua dintre cei mai frumosi baieti-model din Romania. Revenind la concursul de Miss, in final juriul a decis: Miss Bucuresti 2007 este nimeni alta decat mezina competitiei, Sanda Apachitei, in varsta de doar 15 ani. Sanda a castigat nu numai titlul de Miss Bucuresti, ci si un weekend de 5 stele in strainatate, o seara romantica in limuzina pentru ea si pentru sapte prietene precum si cadouri de la Michelle Beauty Center &SPA. Pe locul 2 s-a situat Ana Moise (21 ani), care a castigat un weekend la munte si un abonament VIP la Bamboo Fitness Club, iar locul trei a fost obtinut de Alexandra Enachescu (prietena fotbalistului Cristi Pulhac). Deoarece concurentele au fost toate foarte frumoase, partenerii evenimentului au oferit si ei doua premii speciale pentru alte doua Miss-uri, in afara celor de pe podium.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.