Piturca si Van Basten nu vor conta pe cativa jucatori care, daca n-ar fi fost accidentati sau suspendati, s-ar fi regasit in garniturile de start.

Trei dintre jucatorii pe care Victor Piturca i-a folosit din primul minut in meciul de la Ro
Piturca si Van Basten nu vor conta pe cativa jucatori care, daca n-ar fi fost accidentati sau suspendati, s-ar fi regasit in garniturile de start.

Trei dintre jucatorii pe care Victor Piturca i-a folosit din primul minut in meciul de la Rotterdam rateaza confruntarea de la Constanta din cauza accidentarilor. Este vorba de Mirel Radoi, care se afla in convalescenta dupa ce a fost operat la genunchiul stang, de Razvan Cocis, care sufera de o afectiune la glezna, si de Cosmin Contra, caruia i-a recidivat o accidentare mai veche la genunchiul stang. Indisponibilitatile in randul tricolorilor nu se opresc insa aici. Laurentiu Rosu, care a pus si el umarul la acel 0-0 din tur, chit ca a evoluat doar in ultimele trei minute ale partidei, cand l-a inlocuit pe Codrea, este accidentat la genunchiul drept, iar Ghionea, Dani Coman si Zicu sunt, la randul lor, inapti tot din cauza unor probleme de ordin medical.

Forfait-urile nu i-au dat insa mari batai de cap doar selectionerului primei noastre reprezentative, ci si lui Van Basten. Antrenorul Olandei i-a pierdut dintr-un foc pentru meciul de azi pe Van Persie, Sneijder si Melchiot, care in precedenta disputa a "Portocalei mecanice", cu Albania, s-au pricopsit, fiecare, cu cel de-al doilea cartonas galben din aceste preliminarii. Pentru Van Basten problemele au continuat sa apara. Titularul postului de portar, Edwin Van der Sar, a parasit accidentat cantonamentul Olandei de la Noordwijk, acolo unde Dirk Kuyt nici n-a mai ajuns, si el acuzand o accidentare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.