a€žS-a iscat din senin. Precum furtuna". Asa a descris un politist agresiunea l-a care a fost supus de un preot mexican. Omul lui Dumnezeu a ajuns in spatele gratiilor, dupa ce a pocnit in fata un politist care il prinsese beat la volan, re
a€žS-a iscat din senin. Precum furtuna". Asa a descris un politist agresiunea l-a care a fost supus de un preot mexican. Omul lui Dumnezeu a ajuns in spatele gratiilor, dupa ce a pocnit in fata un politist care il prinsese beat la volan, relateaza site-ul Ananova. APOCALIPTIC. In momentul arestarii, Manuel Raul Ortega - care era imbracat in civil, dar purta la el o carte de rugaciuni - a rabufnit si s-a napustit asupra politistului, lovindu-l cu pumnul. La sectia din orasul Monterrey, dupa verificarea actelor, politistii au aflat ca barbatul este preot. Acesta a fost eliberat cateva ore mai tarziu, dupa ce si-a platit amenzile pentru infractiunile comise. Preotul consumase mai multe pahare de tequila si bere.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.