Societatea ING Fond de Pensii a semnat in primele trei saptamani de la startul pilonului II 501.407 de contracte de adeziune, vizand atingerea unei cote de piata de 30% la finele perioadei de aderare, potrivit unui comunicat de presa al companiei. "S
Societatea ING Fond de Pensii a semnat in primele trei saptamani de la startul pilonului II 501.407 de contracte de adeziune, vizand atingerea unei cote de piata de 30% la finele perioadei de aderare, potrivit unui comunicat de presa al companiei. "Suntem deja la jumatatea drumului catre obiectivul nostru de a avea un milion de clienti de pensii private. Ne bucura extrem de mult entuziasmul si eficienta de care au dat dovada cei care au venit sa ni se alature si speram sa mentinem aceleasi rezultate impresionante pana la sfarsitul perioadei de aderare", spune Bram Boon, presedintele Consiliului de Administratie al ING Fond de Pensii. Radu Vasilescu, director general al ING Fond de Pensii, spune ca in urmatoarea luna de zile probabil 60%-70% dintre clientii de pe piata vor fi semnat deja pentru un fond. "Pana acum, vanzarile ne depasesc estimarile initiale. In plus, credem ca si numarul total de participanti la sistem ar putea depasi estimarile initiale, ajungand la aproape 4 milioane de clienti", a adaugat Vasilescu. Pentru a permite prelucrarea unui volum mare de date, sistemul de procesare a contractelor a fost proiectat astfel incat sa permita centralizarea lor in timpul cel mai scurt, toate cererile de aderare fiind inregistrate in maximum 24 de ore, se arata in comunicatul companiei.
Reteaua companiei numara acum 42.834 de agenti de marketing autorizati, cel mai mare numar de consultanti recrutati de un administrator de pensii private. In plus, pensiile private de la ING sunt disponibile si printr-o retea de 20 de brokeri autorizati si prin birourile ING Bank din intreaga tara.
Potrivit datelor transmise la sfarsitul saptamanii trecute de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, la inceputul lunii octombrie, numarul de acte de aderare semnate a fost de 457.415, ceea ce reprezinta 17,13% din totalul participantilor la sistem.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.