RUGBY. In aceasta seara se disputa prima semifinala a Cupei Mondiale la rugby, intre Anglia si Franta, echipe ce au produs ma­rile surprize din "sferturi", cand au eliminat doua dintre favorite, Australia, respectiv Noua Zeelanda. Partida
RUGBY. In aceasta seara se disputa prima semifinala a Cupei Mondiale la rugby, intre Anglia si Franta, echipe ce au produs ma­rile surprize din "sferturi", cand au eliminat doua dintre favorite, Australia, respectiv Noua Zeelanda. Partida va avea loc la Paris, pe stadionul "Stade de France", de la ora 22:00. Cealalta semifinala, Africa de Sud - Argentina, se va juca maine seara, pe acelasi stadion si de la aceeasi ora. Ambele meciuri vor fi transmise in direct de TVR2.   TINERET. In vederea partidei dintre reprezentativele de tineret ale Romaniei si Frantei, programata miercurea viitoare la Iasi, in preliminariile CE din 2009, vor fi puse in vanzare 5.000 de bilete. Acestea vor fi repartizate la tribune si vor costa 70.000 de lei vechi. Distribuirea tichetelor se va face zilnic, incepand de astazi, la stadionul din Copou.   "U" CLUJ. Dupa ce nu s-au inteles cu Mihai Stoichita, oficialii clujeni sunt aproape de a bate palma cu Gigi Multescu (foto), care urmeaza sa preia conducerea tehnica a "sepcilor rosii". Acesta a corfirmat tratativele: "In principiu, ne-am inteles. Voi semna pana la finele acestui sezon. Imi doresc sa rea­lizez obiectivul si sa ramanem in Liga1, desi va fi foarte greu. Dar o sa-l realizez", a declarat Multescu.   "U" CRAIOVA. Managerul general al Universitatii Craiova, Ilie Balaci, a lasat de inteles faptul ca este posibil sa dea curs unei oferte de a antrena in zona Golfului. "E posibil sa plec peste cateva saptamani, sunt multe echipe din zona unde am mai antrenat care doresc alt tehnician. Daca oferta este interesanta, cu siguranta plec, i-am explicat asta si lui Adrian Mititelu. Nu cred ca mi se potriveste ceea ce fac acum", a declarat fosta mare glorie a "Craiovei Maxima". Noul director executiv-adjunct, in persoana fostului nostru coleg de la Jurnalul National, Vicentiu Neagoe, va avea o intalnire cu liderii galeriei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.