Van der Vaart: Un punct ne este suficient. Seedorf: Trebuie sa iesim invingatori din meciul cu Romania. Van Nistelrooy: Romania are o echipa buna si este foarte puternica pe teren propriu. Robben: Trebuie sa fiu destept, sa nu pacalesc patru-cinci adversari deodata.Reprezentativa Olandei a sosit la Constanta ieri dupa-amiaza, jucatorii lui Marco van Basten facandu-si aparitia pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu imbracati in costumele de prezentare.

Inainte de a se imbarca in autocarul care i-a transportat la Hotelul Iaki din Mamaia, locul unde si-au stabilit batavii cartierul general, jucatorii "Portocalei mecanice" au raspuns cu amabilitate la intrebarile jurnalistilor romani. "Nu se poate compara un meci Sevilla - Steaua cu Romania - Olanda, chiar daca acum nu pot sa spun care dintre ele este mai dificil", a spus Khalid Boulahrouz, fundasul urmatoarei adversare a Stelei din Grupa G a Ligii Campionilor. Hedwiges Maduro se asteapta la un meci echilibrat. "Va fi la fel de greu ca la Rotterdam si nu cred ca Olanda este favorita", a spus mijlocasul. "Trebuie sa fim concentrati pe jocul nostru, nu sa ne adaptam dupa adversar. In trecut am obtinut rezultate bune impotriva romanilor si nu vad motivul pentru care nu ar fi posibil inca o data", a spus selectionerul batavilor, Marco van Basten.

Nationala Olandei a facut aseara cunostinta cu gazonul Stadionului din Constanta, jucatorii efectuand de la ora 19:30 antrenamentul oficial.

Nervi la televizorAccidentat, Edwin Van der Sar va urmari meciul la televizor. "Voi fi mai nervos decat daca as fi fost pe teren. Am incredere in  Stekelenburg, care ma va inlocui", a spus portarul lui Manchester United.