Seria dezvaluirilor din raportul Departamentului de Control al Guvernului (DCG) continua cu inca doua contracte in care fostii directori Aurel Petrescu si Mihail Basulescu au alocat cu darnicie, in afara legii, sume fabuloase din banii publici catre
Seria dezvaluirilor din raportul Departamentului de Control al Guvernului (DCG) continua cu inca doua contracte in care fostii directori Aurel Petrescu si Mihail Basulescu au alocat cu darnicie, in afara legii, sume fabuloase din banii publici catre case de avocatura alese „pe spranceana“. Astfel, fosta Autoritate Nationala a Drumurilor (AND), in prezent Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a facut „cadou“, in 2003, suma de 215.000 RON cabinetului individual de avocatura Mircea Sandulescu pentru un proces. AND a facut plata catre cabinetul individual de avocatura, dar nu si-a timbrat actiunea, ceea ce a condus la anularea cererii, respectiv pierderea procesului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.