Miscare de 100 de milioane de euro. Cam atat costa ca DaimlerChrysler sa devina Daimler AG! Renuntarea la numele DaimlerChrysler AG s-a hotarat la Berlin, prin votul actionarilor ce au sustinut trecerea la numele de Daimler AG. Miscarea vine dupa ce
Miscare de 100 de milioane de euro. Cam atat costa ca DaimlerChrysler sa devina Daimler AG! Renuntarea la numele DaimlerChrysler AG s-a hotarat la Berlin, prin votul actionarilor ce au sustinut trecerea la numele de Daimler AG. Miscarea vine dupa ce DaimlerChrysler a finalizat vanzarea Chrysler catre fondul newzorkez Cerberus Capital Management. Refuzand sa comenteze vanzarea Chrysler, conform Autonews, Dieter Zetsche, presedintele concernului german, a precizat doar ca schimbarea de nume va costa compania aproximativ 100 de milioane de dolari, procedura urmand sa se finalizeze in primavara anului viitor. Pe langa schimbarea determinata de vanzarea Chrysler, motivul adoptarii numelui Daimler este dat si de decizia managementului de a crea o diferentiere clara intre companie si brand-urile care ii apartin. Daimler AG are in portofoliu urmatoarele marci: Mercedes-Benz, Maybach, Smart, AMG, Freightliner, Sterling, Western Star, Detroit Diesel, Setra, Thomas Built Buses, Orion si Mitsubishi Fuso.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.