Concertul pe care formaþie britanica Pet Shop Boys trebuia sa il susþina pe 19 octombrie, la Sala Palatului din Bucurešti, a fost reprogramat pentru data de 25 noiembrie, au anunþat organizatorii evenimentului.

Potrivit acestora, concertul a fost amanat din cauza faptului ca inmormantarea managerului trupei, Dainton Connell, va avea loc in pe 19 octombrie, data la care Pet Shop Boys trebuiau sa concerteze la Bucurešti. Connel a murit pe 5 octombrie, intr-un accident care a avut loc la Moscova. Procedurile de repatriere a corpului neinsufleþit au dus la amanarea inmormantarii pana saptamana viitoare.

Din respect pentru unul dintre cei mai vechi angajaþi ai lor, dar ši prieten apropiat, Neill Tennant ši Chris Lowe trebuie sa participe la slujba de inmormantare.

Concertul reprogramat va avea loc duminica, 25 noiembrie, in aceeaši locaþie, iar biletele vandute pana acum raman valabile. Aceasta este prima data in care Sala Palatului va fi libera pentru concert. Schimbarea locaþiei ar fi dus ši la schimbarea biletelor, ceea ce ar fi cauzat ši mai mult disconfort fanilor.

Pentru cei care au cumparat bilete dar nu pot participa la concertul reprogramat in noiembrie, contravaloarea biletelor va fi returnata.
Mediafax