Se stie deja ca artistii sunt cunoscuti pentru tendinta lor de a depasi orice limita, insa un artist australian a reusit sa-si stupefieze contemporanii pentru ca si-a implantat cea de-a treia ureche in mana. Excentricul Stelios Arcadious si-a irosit
Se stie deja ca artistii sunt cunoscuti pentru tendinta lor de a depasi orice limita, insa un artist australian a reusit sa-si stupefieze contemporanii pentru ca si-a implantat cea de-a treia ureche in mana. Excentricul Stelios Arcadious si-a irosit zece ani din viata cautand un chirurg care sa efectueze controversata interventie chirurgicala. Urechea implantata a fost creata din celule intr-un laborator.
Arcadiou a declarat ca el este de parere ca arta "trebuie sa fie mai mult decat idei. Urechea mea este mai mult o protuberanta decat o ureche, dar totusi seamana izbitor cu una adevarata. Sper oricum ca voi reusi in viitor sa-mi implantez si un microfon". Arcadious se doreste a fi el insusi o expozitie ambulanta si doreste chiar sa-si imbunatateasca capacitatile urechii sale noi.
"Ultima operatie pe care am avut-o a fost in sempembrie 2006 si acum sunt gata pentru o alta. Sper ca voi reusi sa-mi implantez un microfon la ureche, care va fi conectat la un bluetooth si astfel voi putea auzi si eu ce aude urechea de pe mana". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.