Sorin Cartu a semnat ieri un contract pana la finalul sezonului cu Dacia Mioveni, unde il inlocuieste in functia de antrenor pe Florin Marin. Obiectivul lui Cartu este salvarea de la retrogradare a echipei. Daca obiectivul va fi atins, contractul se
Sorin Cartu a semnat ieri un contract pana la finalul sezonului cu Dacia Mioveni, unde il inlocuieste in functia de antrenor pe Florin Marin. Obiectivul lui Cartu este salvarea de la retrogradare a echipei. Daca obiectivul va fi atins, contractul se va renegocia pentru inca un an. "Am ales sa revin in Arges, in grupul unor prieteni. Am vazut majoritatea meciurilor sustinute de Dacia Mioveni si pot spune ca echipa este intr-o situatie foarte dificila din mai multe cauze: ghinion, greseli de arbitraj, dar si greseli individuale ale jucatorilor. Normal ar fi fost ca Dacia sa aiba acum 5-6 puncte in plus. Primul meu obiectiv este sa refac moralul si increderea jucatorilor. Situatia actuala a echipei ne da fiori, dar am mai fost in astfel de situatii si le-am rezolvat. Vrem sa recuperam handicapul existent si la sfarsitul turului sa acumulam 17 puncte", a spus Sorin Cartu. Tehnicianul va fi ajutat la Dacia Mioveni de trei antrenori secunzi: Mircea Irimescu, Marius Stoica si Fane Tira, iar Nicolae Bratu va fi antrenor cu portarii. Cartu a venit la Mioveni la insistentele lui Gigi Netoiu, patronul din umbra al Daciei. Echipa argeseana, aflata in premiera in Liga I, a acumulat in primele 10 etape ale campionatului doar 6 puncte si ocupa locul 17, penultimul in clasament. Florin Marin a decis miercuri sa demisioneze de la Dacia Mioveni, echipa pe care o antrena dinainte de startul campionatului, cand l-a inlocuit pe Ion Moldovan, antrenorul cu care formatia argeseana a reusit prima promovare in Liga I din istorie. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.