Sistemul informatic al Bancii Comerciale Romane (BCR) de gestionare a operatiunilor cu carduri va fi oprit in noaptea de vineri, 12 octombrie, spre sambata, pentru efectuarea unor lucrari de modernizare, a anuntat institutia de credit. Reteaua va fi
Sistemul informatic al Bancii Comerciale Romane (BCR) de gestionare a operatiunilor cu carduri va fi oprit in noaptea de vineri, 12 octombrie, spre sambata, pentru efectuarea unor lucrari de modernizare, a anuntat institutia de credit. Reteaua va fi oprita vineri, ora 23:00, pana cel tarziu sambata, ora 05:00, se arata intr-un comunicat al bancii. In aceasta perioada nu vor putea fi efectuate tranzactii cu cardurile BCR, iar reteaua de ATM-uri si POS-uri nu va fi operationala. BCR, membra a grupului Erste, este cea mai mare banca din Romania, cu active de peste 16 miliarde de euro. Banca are un portofoliu de 23 tipuri de carduri de credit si de debit si are o retea de peste 1.300 de ATM-uri si 11.000 de POS-uri.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.