Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban (PNL), sustine ca imaginile si inregistrarile transmise de TVR cu fostii ministri ai Agriculturii Decebal Train Remes si Ioan Avram Muresan au fost furnizate de Administratia Prezidentiala. "(Sursa, n.r.) este
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban (PNL), sustine ca imaginile si inregistrarile transmise de TVR cu fostii ministri ai Agriculturii Decebal Train Remes si Ioan Avram Muresan au fost furnizate de Administratia Prezidentiala. "(Sursa, n.r.) este DNA, Parchetul - respectiv procurorul general - sau institutia prezidentiala, dar cred ca institutia prezidentiala se face vinovata, pentru ca DNA si Parchetul nu ar fi distrus aceste probe fara aprobarea lui Basescu", a afirmat Orban.
Intrebat daca vor fi si alti ministri anchetati de DNA, Orban a raspuns pozitiv. "DNA implica in anchete cat mai multi adversari ai lui Basescu, in scanduluri similare", a spus Orban. Intrebat, la intoarcerea de la Vilnius, cum comenteaza declaratiile politice ale adversarilor sai, care l-au acuzat ca este sursa imaginilor difuzate de postul public de televiziune, presedintele Traian Basescu a raspuns ca marea greseala a clasei politice este ca isi construieste atitudinile "legat de presedintele Romaniei, si nu de problemele dintre partide"."Eu sunt suspectul de serviciu pentru clasa politica si marea lor eroare este ca isi construiesc atitudinile legat de presedintele Romaniei, si nu de problemele dintre partide. Probabil este marea capcana in care au cazut partidele de la alegerile din ... sau in orice caz de la mijlocul anului 2005 incoace", a spus Basescu. Şeful statului nu a dorit sa comenteze demisia ministrului Remes. "Nu as vrea sa fac un comentariu aici. Am sa fac analiza intregii evolutii in cursul zilei de azi (joi - n.r.) si, cand voi considera optim, voi face o declaratie pe tema a ceea ce a aparut. Inteleg ca intre timp mai sunt niste evolutii, vreau sa ma documentez".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.