Paula Seling este singurul artist roman ales de echipa de management a lui Beyonce sa cante in deschiderea concertului de pe 22 octombrie care va avea loc pe stadionul Ion Moina din Cluj. Conform unor surse neoficiale, si Andra era pe lista celor ca
Paula Seling este singurul artist roman ales de echipa de management a lui Beyonce sa cante in deschiderea concertului de pe 22 octombrie care va avea loc pe stadionul Ion Moina din Cluj. Conform unor surse neoficiale, si Andra era pe lista celor care si-au dorit sa urce pe scena de la Cluj, dar a fost respinsa. Nu se cunosc motivele pentru care Andra a pierdut, dar organizatorii concertului au spus clar ca selectia a fost una serioasa si ca Paula a convins prin calitatea si stilul interpretarii. „Eu nu stiu sa fi fost vreo selectie. Au fost doar niste discutii in ceea ce ma priveste, dar nimic serios. Se stia de la inceput ca Paula va canta in deschidere“, ne-a spus Andra, care va rata concertul lui Beyonce, pentru ca in aceeasi zi va debuta Maruta cu noua emisiune la ProTV si merge sa-l sustina. „Voi fi alaturi de Catalin, asa cum si el este mereu alaturi de mine. Dar vom merge intr-o vacanta undeva, unde va canta Beyonce si o vom urmari, pentru ca o iubim amandoi“, a continuat Andra.

Beyonce este exigenta


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.