Domeniul finante-banci a fost primul pe lista de preferinte a romanilor care au participat la Tirgul Online de Joburi InteractivMyJob.4.000 de tineri au depus CV-uri pentru 400
de posturi de bancheri Peste 4.000 de persoane si-au depus CV-ul online pentru cele aproape 400 de pozitii vacante in domeniul finante-banci, cu o concurenta de aproape zece candidati pe un loc, potrivit reprezentantilor de la MyJob.ro. Joburile au fost scoase la concurs de cele 150 de companii din domeniu care s-au inscris la tirgul online organizat de MyJob, in perioada 24 septembrie - 31 octombrie 2007. Pe locul al doilea in topul domeniilor preferate de cei care au intrat pe tirgul virtual se situeaza resursele umane, cu 3.200 de CV-uri trimise. Acestea au vizat cele peste 100 de locuri de munca publicate de 115 companii din domeniu inscrise pe MyJob. Urmatoarele trei locuri din topul realizat de organizatorii tirgului MyJob sint ocupate de domenii care, nu demult, tineau primele locuri in clasamentele legate de cele mai banoase si deci atractive zone de angajare. Cu peste 1.800 de CV-uri depuse, domeniul marketingului se situeaza pe locul trei in preferintele romanilor care si-au manifestat virtual intentia de angajare pentru aproape 300 de joburi scoase la concurs de cele 175 de companii. Pe locul urmator s-au clasat companiile din domeniul management (cu peste 1.700 de aplicari pentru cele aproape 200 de joburi aduse de 144 de companii) si cel al vinzarilor. La ultimul domeniu au fost tot peste 1.700 de persoane care si-au depus CV-ul, iar oferta venita de la cele aproape 300 de companii au vizat circa 800 de joburi.

Peste 130.000 de persoane interesate au intrat pe saptamina pentru a participa la tirgul online de joburi, cu peste 1.500.000 de accesari, potrivit Marianei Frincu, project manager la MyJob.ro. „Numarul mare de companii inscrise la Tirgul Online de Joburi InteractivMyJob a atras peste 20.000 de CV-uri din partea candidatilor", a mai spus project managerul. La tirgul organizat de MyJob.ro participa companii si candidati din intreaga tara.

Toate joburile de la tirgul online MyJob, pe www.cotidianul.ro/select