Oare cum este ca intre 1992-1996 sa fii deputat al Partidului Democrat si vicepresedintele Comisiei de Industrie si Servicii a Camerei Deputatilor? Iar in 1995, adica exact in acelasi interval, sa absolvi cursurile avansate de Management in Industri
Oare cum este ca intre 1992-1996 sa fii deputat al Partidului Democrat si vicepresedintele Comisiei de Industrie si Servicii a Camerei Deputatilor? Iar in 1995, adica exact in acelasi interval, sa absolvi cursurile avansate de Management in Industria Transportului Maritim ale Academiei Norvegiene de Tehnologie, ca bursier al Regatului Norvegiei? Cursuri frecventate la filiala Universitatii Norvegiene de Stiinta si Tehnologie din orasul Trondheim? Cum e sa semnezi condica in Dealul Mitropoliei, de unde-ti iei banutul, dar in acelasi timp sa fii cursant intr-un oras aflat la mii de kilometri departare de Romånia? Oare pe cine a faultat cursantul? Nu Statul Romån, zicånd ca merge la serviciu, in Bucuresti, dar el facånd naveta in Trondheim, unde si-a intarcat mutul iapa? Oare cine i-a decontat biletele de transport? Nu Statul Romån, zicånd ca se deplaseaza in Norvegia, in interes de serviciu? De ce l-ar fi cadorisit norvegienii cu o bursa si pentru ce merite? Pentru ca parintii lui ar fi nobili de origine vikinga, din orasul Basarabi?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.