Obligatiunile emise de Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, membra a grupului Bancii Mondiale, au fost tranzactionate ieri pentru suma de 4,93 milioane de lei (1,47 milioane de euro), pe piata reglementata pentru obligatiuni a Bur
Obligatiunile emise de Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, membra a grupului Bancii Mondiale, au fost tranzactionate ieri pentru suma de 4,93 milioane de lei (1,47 milioane de euro), pe piata reglementata pentru obligatiuni a Bursei de Valori Bucuresti.
Cele 5.000 de obligatiuni, reprezentand 0,95% din total, au fost transferate la un pret de 98,23 lei, cu 0,17% mai putin fata de cotatia de marti. Banca Mondiala a lansat pe piata romaneasca, in perioada 30 august -12 septembrie, o emisiune de obligatiuni pe trei ani, denominate in moneda nationala, in valoare de 525 de milioane lei, cu o dobanda de 6,5% pe an, intermediata de ABN Amro si Intercapital Invest.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.