Rewe Romania a inaugurat ieri, 10 octombrie, doua noi magazine Penny Market, situate in Valea Jiului, in localitatile Vulcan si Lupenila. Investitia totala in cele doua magazine depaseste 3 milioane euro, informeaza un comunicat oficial. Cu o suprafa
Rewe Romania a inaugurat ieri, 10 octombrie, doua noi magazine Penny Market, situate in Valea Jiului, in localitatile Vulcan si Lupenila. Investitia totala in cele doua magazine depaseste 3 milioane euro, informeaza un comunicat oficial. Cu o suprafata de vanzare de 750 mp, parcare proprie si aproximativ 1.300 de articole in sortiment, magazinele duc la 40 numarul de centre ale retailerului in tara noastra.
In prezent, Rewe Romania opereaza 35 de magazine Penny Market si 5 magazine Penny Market XXL (foste XXL Mega Discount !, acestea avand o suprafata medie de vanzare de 2.500 mp si aproximativ 3.000 de articole in sortiment).
Oferta magazinului Penny Market include atat articole proprii, cat si articole premium la preturi accesibile. Gama de produse include atat produse alimentare de baza, legume si fructe, carne in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare tip 1 - detergenti, cosmetice si hrana de animale. Pe langa aceste produse, clientii beneficiaza saptamanal de o oferta variata de produse nealimentare tip 2, gama in care sunt cuprinse articole de uz casnic, electrice si electrocasnice.In 2007-2008, Rewe va mai deschide in Romania 45-50 de magazineLa ora actuala, investitiile in reteaua de discount a grupului Rewe se ridica la peste 80 milioane euro. Insa pana la sfarsitul lui 2008 compania vrea sa detina in total, in Romania, circa 80-85 de magazine Penny. Valoarea totala a investitiilor, atat in magazine, cat si in depozite si echipamente, s-ar putea ridica la circa 100 milioane de euro. In ceea ce priveste segmentul-tinta pentru extindere, sunt vizate orasele si cele mari, din absolut toata tara. Un obiectiv major in procesul de extindere a retelei Penny Market il constituie atingerea zonei de vest a tarii, deocamdata slab acoperita.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.