Mircea Rednic a fost prezentat ieri oficial ca noul antrenor al Rapidului intr-o conferinta de presa cu accente melodramatice, in care tehnicianul si George Copos s-au facut ca uita vorbele si gesturile urate pe care si le-au facut unul altuia in
Mircea Rednic a fost prezentat ieri oficial ca noul antrenor al Rapidului intr-o conferinta de presa cu accente melodramatice, in care tehnicianul si George Copos s-au facut ca uita vorbele si gesturile urate pe care si le-au facut unul altuia in ultimii ani. Patronul l-a dat afara pe antrenor chiar de ziua lui, aducandu-i traditionalul buchet de flori, iar Rednic i-a cantat "ce bine-mi pare ca ai luat teapa", ca sa amintim doar doua episoade din relatia tumultoasa dintre cei doi. Antrenorul si-a permis si cateva intepaturi, in timp ce Copos a afisat o atitudine umila, specifica lui atunci cand are un interes.
"Sunt fericit ca am revenit la Rapid. Este a cincea oara cand mi s-a propus sa revin de cand am fost indepartat in ultimii cinci ani. L-am vazut pe Copos schimbat in bine, cred ca si eu m-am schimbat in bine", si-a deschis Rednic discursul celui de-al doilea sau mandat in Giulesti, daca nu punem la socoteala inca o noapte in care a fost antrenorul Rapidului, pentru ca, a doua zi, sa fie reconfirmat Razvan Lucescu. "Puriul" a trecut repede peste furia suporterilor, care si-au anuntat fatis opozitia fata de numirea sa la Rapid. "Nu vreau sa dezamagesc suporterii, am vazut ca sunt suparati pe mine, poate au dreptate, eu sunt profesionist, imi apar jucatorii, clubul, suporterii. Imi pare rau, doar prin rezultate pot sa-i fac sa ma respecte", a spus Rednic. Copos si-a turnat cenusa in cap. "Am gresit de doua ori fata de Rednic. Regret sincer si regret public acum ca am facut acele greseli. Poate de aceea a fost obligat sa plece. Pentru prima oara de cand a venit un antrenor, toti membrii Consiliului de Administratie au fost de acord cu propunerea directorului tehnic Nicolae Manea. Cred cu tarie ca am luat cea mai potrivita decizie", a spus Copos, fara sa omita sa le aminteasca fanilor ca Bergodi a ratat calificarea in grupele Cupei UEFA, care, in opinia sa, era accesibila. Copos i-a facut si urari lui Rednic, atacand in acelasi timp LPF. "Sper ca Mircea Rednic sa ajunga cu Rapid in grupele Ligii Campionilor, acolo este fotbalul adevarat, nu aici, in campionatul nostru satesc. Respect acest campionat, dar nu pot sa il iubesc. Nu pot sa uit deciziile Comisiilor de Disciplina si felul in care au pierdut surubul cu care Bozovic a fost lovit, desi a fost predat observatorului, a vazut toata lumea pe inregistrarile video. Si nu era numai un surub, erau doua! Si nu era un surub mic, era unul mare!", a spus Copos.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.