Presedintele rus Vladimir Putin s-a imprietenit cu omologul sau francez, Nicolas Sarkozy, ajungand chiar sa-i recite dintr-o poezie si sa-l plimbe personal cu masina. Aflat intr-o vizita oficiala de doua zile la Moscova, Sarkozy a vizitat si resedin
Presedintele rus Vladimir Putin s-a imprietenit cu omologul sau francez, Nicolas Sarkozy, ajungand chiar sa-i recite dintr-o poezie si sa-l plimbe personal cu masina. Aflat intr-o vizita oficiala de doua zile la Moscova, Sarkozy a vizitat si resedinta lui Putin din apropierea capitalei ruse. In timpul „excursiei“ prin gradina presedintelui, cei doi au trecut la per tu, dupa care Putin si-a invitat prietenul la cina, oferindu-se sa conduca chiar el. In afara de Sarkozy, doar presedintele american George W. Bush a avut onoarea sa fie condus personal de tarul rus. Putin s-a asezat la volanul Mercedes-ului sau negru, iar Sarkozy s-a facut comod alaturi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.