Gigi Becali a anuntar ieri ca Massimo Pedrazzini nu are un contract de antrenor principal la Steaua, tehnicianul fiind platit pe baza intelegerii de antrenor secund pe care o are semnata cu gruparea din Ghencea de cand era ajutorul lui Hagi. "Nu am n
Gigi Becali a anuntar ieri ca Massimo Pedrazzini nu are un contract de antrenor principal la Steaua, tehnicianul fiind platit pe baza intelegerii de antrenor secund pe care o are semnata cu gruparea din Ghencea de cand era ajutorul lui Hagi. "Nu am negociat inca salariul lui Pedrazzini. Trebuia sa-i dau 4000 de euro, dar am zis sa-i dau 10.000. Am vrut sa-i dau un bonus pentru ca nu am negociat inca salariul de antrenor la Steaua. Daca va califica echipa, va avea 50.000. Hagi a avut 40.000, insa nu a apucat sa-i ia", a spus Becali.
Acesta a pretins ca nu se pune problema plecarii in viitorul apropiat a lui Pedrazzini, dar i-a aratat acestuia "pisica Bergodi": "De ce il intrebati pe Bergodi de Steaua (n.r. italianul a fost chestionat ieri pe aceasta tema si a spus ca ar fi tentat sa vina in Ghencea), de ce nu-l intrebati pe Lacatus sau pe Mourinho? Nu mai intrebati de antrenor la Steaua, pentru ca Steaua are antrenor. Bergodi este un antrenor bun, i-am retinut numele, dar, deocamdata, Steaua are antrenor". Becali i-a dat replica lui Copos, cel care spunea ca Liga I este un campionat satesc. "Cred ca pentru el e un campionat satesc. Pentru mine este Campionat European, pentru ca eu joc in Europa, in Spania, in Italia... Copos joaca la sat, la Bistrita, la Cluj. Inteleg de ce a zis ca e un campionat satesc. El o sa se mai bata prin Romania si la anul, iar eu tot in Spania si in Italia, la Campionatul European o sa fiu", a spus Becali. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.