Pamela Anderson n-a avut parte de un tort adevarat la nunta ei cu Rick Salomon. Vedeta, aflata la al treilea mariaj, a trebuit sa se multumeasca cu o prajitura falsa, sustine cotidianul spaniol "El Mundo". Iepurasul Playboy nu a beneficiat de un tor
Pamela Anderson n-a avut parte de un tort adevarat la nunta ei cu Rick Salomon. Vedeta, aflata la al treilea mariaj, a trebuit sa se multumeasca cu o prajitura falsa, sustine cotidianul spaniol "El Mundo". Iepurasul Playboy nu a beneficiat de un tort adevarat pentru ca petrecerea a fost organizata in mare graba, iar cofetarii de la Hotel Mirage din Las Vegas, unde a avut loc ceremonia, nu au avut la dispozitie timpul necesar pentru a pregati unul. "Organizatorii nu au mai avut timp nici macar sa mearga sa cumpere din alta parte unul adevarat", au declarat surse din anturajul cuplului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.