Mijlocasul Rafael van der Vaart (foto) a declarat ieri ca nationalei Olandei ii este suficient si un punct din meciul cu Romania, pentru a obtine calificarea, avand in vedere ca "tricolorii" mai au de jucat si cu Bulgaria, informeaza presa olandeza.
Mijlocasul Rafael van der Vaart (foto) a declarat ieri ca nationalei Olandei ii este suficient si un punct din meciul cu Romania, pentru a obtine calificarea, avand in vedere ca "tricolorii" mai au de jucat si cu Bulgaria, informeaza presa olandeza. "Daca invingem, suntem calificati. Un punct ne este, de asemenea, suficient, deoarece Romania mai are de jucat cu Bulgaria, asa ca mai poate pierde puncte. Cred ca avem suficienti jucatori de valoare pentru a-i inlocui pe cei absenti. Avem un lot numeros, deci oricine poate fi inlocuit. Wesley Sneijder si Robin van Persie sunt doi jucatori de mare valoare, dar la acest meci ei trebuie inlocuiti cu succes", a mai spus fotbalistul lui SV Hamburg. Robin van Persie, suspendat pentru partida de la Constanta, a subliniat ca meciul cu Romania este unul "extrem de important", de care depinde soarta calificarii. "Acest lucru era clar inca de la inceputul campaniei de calificare. Am fost criticati in ultima perioada, dar daca invingem Romania si Slovenia inseamna ca n-a fost chiar asa rau, nu? Nu cred ca e corect sa fii suspendat dupa doua cartonase galbene, dupa trei ar fi mai logic, asa cum se intampla si in Liga Campionilor", a spus atacantul care a marcat in Ghencea pentru Arsenal. "Nationala Olandei poate face un pas apasat spre calificare sambata, dar ii vor lipsi doi jucatori de creativitate, Sneijder si Van Persie, suspendati. Romania a ales ca loc de disputare Constanta, loc cunoscut pentru fanatismul suporterilor. Cu un rezultat pozitiv in Romania, avand in vedere ca mai e de jucat cu Slovenia, Belarus si Luxemburg, calificarea este aproape o certitudine", a scris Agentia Planet. Aceasta mai noteaza ca absenta lui Van Persie este "nepretuita" pentru Van Basten. Cotidianul Algemeen Dagblad scrie ca Olanda are de trecut sambata "cel mai dificil obstacol", in timp ce De Telegraaf a notat ca Olanda vrea sa incheie conturile la Constanta. "Cu victorii in meciurile cu Romania si Slovenia, Olanda este calificata. Romania si Bulgaria vor juca in noiembrie in meci direct si una dintre ele tot va pierde puncte", a notat ziarul olandez. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.