Doi oameni de afaceri au fost trimisi in judecata de procurorii DNA, fiind acuzati de o frauda de 81.000 de euro din fonduri PHARE. Potrivit anchetatorilor, la 31 martie 2004, S.C. Modern Turism &Catering S.R.L. Braila, reprezentata de Georgian
Doi oameni de afaceri au fost trimisi in judecata de procurorii DNA, fiind acuzati de o frauda de 81.000 de euro din fonduri PHARE. Potrivit anchetatorilor, la 31 martie 2004, S.C. Modern Turism &Catering S.R.L. Braila, reprezentata de Georgian Oprisan, a incheiat un contract de grant in valoare de 147.975 euro, din care 88.000 euro reprezentau finantare nerambursabila din fonduri PHARE. Contractul s-a incheiat ca urmare a aprobarii cererii de finantare depuse de societate in cadrul Programului de restructurare a intreprinderilor si de reconversii profesionale. Ulterior, in perioada septembrie - octombrie 2004, in calitate de administrator al S.C. Modern Turism &Catering S.R.L, Oprisan a prezentat la Biroul R.I.C.O.P.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.