Deputatul PRM Ioan Aurel Rus s-a plans ieri conducerii Camerei cum este el fugarit prin aeroporturile internationale si cat sufera cu fiecare deplasare in tara sau in strainatate. Deputatul reclama faptul ca in drum spre Dusseldorf s-a trezit ca fac
Deputatul PRM Ioan Aurel Rus s-a plans ieri conducerii Camerei cum este el fugarit prin aeroporturile internationale si cat sufera cu fiecare deplasare in tara sau in strainatate. Deputatul reclama faptul ca in drum spre Dusseldorf s-a trezit ca face o escala la Milano, desi existau zboruri directe spre destinatia germana. „Adica e aleasa metoda alergarea parlamentarului prin aeroporturile internationale in defavoarea confortului“, remarca cu naduf Rus. El e nemultumit si de cazare - Parlamentul i-a platit 150 de euro pe noapte, desi putea sa doarma si pe bani mai putini, existand camere si cu 33 de euro.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.