Mircea Rednic cauta umilinta cu lumanarea, iar daca nu o gaseste prin alte parti decat in doze mici, se intoarce la George Copos. Patronul Rapidului a fost dintotdeauna un furnizor de umilinta angro, clientul preferat fiind chiar Puriul. In 2001, in
Mircea Rednic cauta umilinta cu lumanarea, iar daca nu o gaseste prin alte parti decat in doze mici, se intoarce la George Copos. Patronul Rapidului a fost dintotdeauna un furnizor de umilinta angro, clientul preferat fiind chiar Puriul. In 2001, in ziua in care Rednic implinea 39 de ani, Copos s-a gandit ca ar fi prea banal sa ii ofere un platou cu placinte si i-a facut cadou o demitere, impachetata frumos intr-un ambalaj pe care era imprimata moaca blajina de dulau a lui Viorel Hizo. Pentru a arata ca nu este ranchiunos, antrenorul s-a intors in Giulesti dupa doi ani, iar Copos a fost nevoit sa ii faca si un cadou de Mos Nicolae. A dat dovada de o lipsa crunta de originalitate, punandu-i in ghete o alta demitere. Zgarcit cum il stim, George l-a pus sa contribuie si pe Giovanni Becali. De aceasta data darul a fost invelit intr-o hartie cu bursuci.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.