Un scadal de proportii a izbucnit la Cambridge dupa ce ziarul Univestitatii a publicat un articol in care dezvaluie faptul ca studentele isi complecteaza veniturile dansand la bara sau prostituandu-se, informeaza gazeta.ru. SCANDAL. Confo

Un scadal de proportii a izbucnit la Cambridge dupa ce ziarul Univestitatii a publicat un articol in care dezvaluie faptul ca studentele isi complecteaza veniturile dansand la bara sau prostituandu-se, informeaza gazeta.ru. SCANDAL. Conform sursei citate, studentele de la Cambridge isi castiga banii necesari in sesiuni dansand in cluburile de streap-teasse sau prostituandu-se. Totul a plecat de la un raport intocmit chiar de catre Universitatea din Cambridge si publicat de ziarul acesteia. In articol sunt date inclusiv cateva declaratii ale unor studente. Daca una dintre fete recunoaste ca si-a scos banii de taxe prin prostitutie si dansuri la bara, o alta spune ca in primul an de studii a lucrat ca dama de companie. Din cele declarate de fete reiese ca numai dintr-un numar de streap-teasse se pot castiga 200 $. In respectivul articol se precizeaza si faptul ca multi studenti isi castiga banii din vanzarea unor eseuri sau lucrari. Oficiali ai Universitatii din Cambridge au recunoscut, totusi, ca raportul are la baza doar fapte recunoscute de cei care studiaza acolo si, ca datele prezentate nu pot fi catalogate ca stricte atata timp cat nu poate fi precizata o cifra exacta a celor care se prostitueaza pentru a-si acoperi cheltuielile pentru studii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.