Solicitarea lui Maior vine in contextul in care Serviciul se afla in mijlocul unui scandal cauzat de dezvaluirile Grupului de Investigatii Politice condus de Mugur Ciuvica, conform caruia SRI se face vinovat de politie politica. Aceleasi surse ne-au
Solicitarea lui Maior vine in contextul in care Serviciul se afla in mijlocul unui scandal cauzat de dezvaluirile Grupului de Investigatii Politice condus de Mugur Ciuvica, conform caruia SRI se face vinovat de politie politica. Aceleasi surse ne-au explicat ca Tribunul cocheteaza cu ideea de a o repartiza pe peremista Daniela Buruiana in cadrul Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, in locul lui Liviu Codarla, deputat ce a dezertat la PD. Totodata, acestea ne-au declarat ca intre Corneliu Vadim Tudor si George Maior exista o relatie "de amicitie", Tribunul si seful Serviciului avand intrevederi in repetate randuri, in ultima perioada. La iesirea din biroul lui Vadim, fostul pesedist a sustinut ca intalnirea cu seful peremist a reprezentat o simpla vizita. "I-am dus o carte de la tatal meu... nu a fost o vizita speciala, nici privata", a sustinut George Maior. La numai cateva minute dupa plecarea directorului SRI, in biroul lui Vadim au fost convocati de urgenta locotenentii Tribunului: Lucian Bolcas si Gheorghe Funar.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.