Mircea Lucescu a declarat pentru "Fanatik Show", de la sport.ro, ca Rednic va avea mult timp probleme din cauza felului in care a fost implicat in scandalurile Vaslui-Steaua si Dinamo CFR Cluj, in ambele dati fiind suspectat ca, pentru foloase materi
Mircea Lucescu a declarat pentru "Fanatik Show", de la sport.ro, ca Rednic va avea mult timp probleme din cauza felului in care a fost implicat in scandalurile Vaslui-Steaua si Dinamo CFR Cluj, in ambele dati fiind suspectat ca, pentru foloase materiale, a ajutat echipa din Ghencea. "Depinde de capacitatea lui de a gestiona situatia de la Rapid. L-am avut elev, eu il stiu intr-un anumit fel. Nu stiu cat s-a schimbat, succesul poate sa schimbe omul si am impresia ca pe el putin l-a schimbat in relatiile cu oamenii. Prin declaratiile pe care le-a facut, trebuie sa fie si el foarte atent. L-a schimbat in sensul ca nu l-a ajutat sa faca lucruri mai bune decat a facut. Nu vreau sa spun de rau, ii vreau binele. Nu mi-a placut deloc cum s-a schimbat. Nu mi-au placut lucrurile care s-au spus in legatura cu relatia Vaslui, Steaua, Dinamo. Toate lucrurile astea, un antrenor nu are voie sa intre in astfel de discutii. Un antrenor trebuie sa aiba o conduita foarte clara, foarte bine directionata, atent la toate lucrurile. A facut o greseala care o sa influenteze de acum incolo toata cariera lui. Astea nu se uita usor si, mai ales, nu uita suporterii, asta e toata problema. Trebuie sa fii foarte atent la comportamentul tau, pentru ca viata noastra nu este legata de un club. Trebuie sa faci in asa fel incat sa nu lasi in urma ta situatii ireparabile. Este un circuit in care intri si trebuie sa ai grija de el. Fac o observatie parinteasca, nu fac o critica. E valabila pentru absolut toti antrenorii. Trebuie sa aiba un comportament de o demnitate ireprosabila", a explicat Mircea Lucescu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.