Actorul american Leonardo DiCaprio va juca intr-o adaptare pentru marele ecran a unei piese de teatru despre jocurile de culise din timpul unei campanii prezidentiale americane care ar putea fi regizata de George Clooney, informeaza AFP. LA CASA
Actorul american Leonardo DiCaprio va juca intr-o adaptare pentru marele ecran a unei piese de teatru despre jocurile de culise din timpul unei campanii prezidentiale americane care ar putea fi regizata de George Clooney, informeaza AFP. LA CASA ALBA. DiCaprio, 32 de ani, nominalizat pentru a treia oara anul acesta la premiile Oscar pentru rolul sau din filmul "Diamantul sangeriu", va avea rolul principal intr-o adaptare pentru marele ecran a piesei de teatru "Farragut North", scrisa de un fost colaborator al lui Howard Dean, unul dintre candidatii necastigatori din partea Partidului Democrat la prezidentialele din 2004. Filmul va fi produs de companiile lui DiCaprio si Clooney pentru studiourile Warner Bros, potrivit publicatiei Variety. "Farragut North", piesa de teatru care anul viitor va fi pusa in scena pe Broadway, prezinta povestea unui tanar director de comunicare al unui candidat la Casa Alba, care descopera lumea cruda a politicii la contactul cu rivalii sai mai experimentati decat el. MATUR. Actorul, care in ultimii ani a incercat sa scape de imaginea sa de "idol al adolescentilor", si-a multiplicat proiectele cinematografice cu tenta politica. El va juca intr-un film despre prabusirea companiei energetice Enron, produs de Warner Bros., bazat pe cartea "Conspiracy of Fools" scrisa de reporterul New York Times Kurt Eichenwald. Recent, DiCaprio a lansat un documentar cu tenta ecologista produs chiar de el, "A 11-a ora". George Clooney, castigator al unui premiu Oscar pentru rolul din "Syriana", si-a lansat recent filmul "Michael Clayton". Actorul va semna scenariul unui film politic despre colaborarea dintre CIA si Hollywood pentru eliberarea unor ostatici americani retinuti in Teheran, in 1979, in care va detine si unul dintre roluri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.