Creat in 1990 de Dick Wolf, "Law & Order" este unul din cele mai de success seriale televizate difuzate la ore de audienta maxima. In 1997, Law & Order a castigat un Emmy pentru cel mai bun serial dramatic si a fost nominalizat la alte 11 cat
Creat in 1990 de Dick Wolf, "Law & Order" este unul din cele mai de success seriale televizate difuzate la ore de audienta maxima. In 1997, Law & Order a castigat un Emmy pentru cel mai bun serial dramatic si a fost nominalizat la alte 11 categorii. Datorita succesului avut, producatorii au hotarat crearea altor doua serii, "Law & Order - Special Victims Unit" si "Law & Order - Criminal Intent".
"Law & Order", o productie Wolf Films in associere cu NBC Universal Television Studios, il are ca mentor, creator si producator executiv tot pe celebrul Dick Wolf. Printre producatorii executivi asociati se numara Matthew Penn, Peter Jankowski, Nicholas Wootton si Walon Green. In episodul filmat la ZIUA USA, detectivii Robert Goren (Vincent D'Onofrio) si Alexandra Eames (Katryne Erbe) incearca sa determine cat de implicata este proprietara unei reviste de brokeraj din Wall Street, Jane Kholyier (Margaret Haas), in asasinarea unui angajate Kim Ashoha (Rashia Weils). Episodul "Prin forte proprii" va fi difuzat in SUA in prima saptamana a lunii decembrie si il are printre protagonisti si pe editorul ZIUA USA, Stefan Minovici.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.