Kiefer Sutherland, starul serialului de actiune "24 de ore", va petrece 48 de ore in spatele gratiilor, dupa ce a pledat vinovat la acuzatia de conducere in stare de ebrietate, informeaza BBC. Actorul canadian a incheiat o intelegere cu procurorii, p
Kiefer Sutherland, starul serialului de actiune "24 de ore", va petrece 48 de ore in spatele gratiilor, dupa ce a pledat vinovat la acuzatia de conducere in stare de ebrietate, informeaza BBC. Actorul canadian a incheiat o intelegere cu procurorii, potrivit careia isi va ispasi pedeapsa intr-o pauza de filmare la serialul de televiziune "24 de ore", fapt care i-a bucurat pe producatorii de la Fox TV.
Sutherland, in varsta de 40 de ani, a fost arestat pe 25 septembrie in vestul orasului Los Angeles. Actorul prezenta in sange o alcoolemie de trei ori mai mare decat limita maxima legala. Este pentru a doua oara cand actorul este acuzat de conducere in stare de ebrietate, dupa o prima arestare care a avut loc in noiembrie 2004, in urma careia Sutherland a fost condamnatcu suspendare. Din acest motiv, procurorul care se ocupa de acest caz a cerut initial o pedeapsa de 18 zile de inchisoare pentru incalcarea regulilor libertatii sub supraveghere si o alta de 30 de zile pentru conducere in stare de ebrietate.
Lui Sutherland i s-a suspendat permisul pe o perioada de sase luni, i s-a ordonat sa urmeze cursuri educative despre consumul de alcool timp de 18 luni si sa frecventeze sedintele Alcoolicilor Anonimi timp de sase luni. Kiefer Sutherland este fiul actorilor canadieni Shirley Douglas si Donald Sutherland. Pentru rolul sau din serialul "24 de ore", Sutherland a primit doua premii Emmy si un Glob de Aur.
Saptamana trecuta, publicatia Forbes l-a inclus pe Sutherland in topul celor mai bine platite zece celebritati de televiziune, dupa ce a castigat, in perioada iunie 2006 - iunie 2007, 22 de milioane de dolari. Pe primul loc al acestui top s-a situat realizatoarea de talk show-uri Oprah Winfrey (260 de milioane de dolari). (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.