Anul acesta, se nasc mostenitori „grei“ in lumea mondena: unul dintre ei este primul urmas al lui Tiriac jr, iar altul este cel de-al treilea baiat al miliardarului Silviu Prigoana. Ileana Lazariuc, Adriana Bahmuteanu, Andreea Marin, Roxana Ciuhulescu, Issa si Daciana Sarbu vor aduce pe lume primul lor copil. Daca unele dintre ele s-au si casatorit sau au planuri sa o faca, altele prefera mai intai sa nasca si apoi sa imbrace rochia de mireasa.

Andreea naste de ziua ei
Emblema „Surprizelor“ de la TVR, Andreea Marin, este insarcinata in luna a saptea, iar medicii au confirmat ca-i va darui lui Stefan Banica jr o fetita. Cei doi au hotarat ca o vor numi Violeta, in memoria mamei Andreei, care a murit cand vedeta era doar un copil. Prezentatoarea TV a marturisit ca a ramas gravida atunci cand se astepta mai putin. Andreea a anuntat vestea in direct, in emisiunea ei. Ulterior, ea a mai declarat ca are incredere in medicii romani si ca nu va naste in strainatate, ci la un spital din Capitala. Odata ce va deveni mamica, prezentatoarea TV a spus ca va intra intr-o noua etapa profesionala si ca va renunta la emi siunea „Surprize, surprize“. Dupa calculele doctorilor, Andreea ar trebui sa nasca in decembrie, in preajma sarbatorilor. Tot atunci, pe 22 decembrie, este si ziua de nastere a Andreei, care va primi, probabil, cel mai frumos cadou din viata ei.

Ileana Lazariuc, viitoarea doamna Tiriac?
O alta gravida celebra este Ileana Lazariuc, eterna iubita a lui Ion Ion Tiriac. Indiferent de relatiile pe care au incercat amandoi sa si le cladeasca, probabil ca sa se uite unul pe celalalt, nu le-a iesit. Tiriac jr a mers pana la starea civila cu o alta femeie la brat, dar si-a dat seama repede ca a gresit si s-a eliberat din „lanturile“ casatoriei cu Maria Marinescu, intorcandu-se la Ileana. De fapt, cunoscutii celor doi spun despre cele doua vedete ca au avut o relatie permanenta, doar ca s-au ferit de ochii lumii. Pe cand Tiriac jr se afla in plin proces de divort cu creatoarea de moda, a devenit public faptul ca Ileana e gravida. Cu aproximativ doua saptamani in urma, medicii i-au anuntat ca vor avea un baietel, veste pe care ati citit-o, in exclusivitate, in „Gardianul“. Ileana ar trebui sa nasca anul viitor, in primavara. Nu se stie daca ea si Ion Ion se vor casatori pana atunci sau vor astepta sa se nasca primul lor copil. Cert este ca, odata cu confirmarea sarcinii, Ileana se afla si mai aproape de titlul de „doamna Tiriac“.

Adriana Bahmuteanu devine mama luna aceasta
Iubita lui Silviu Prigoana este pe ultima suta de metri cu sarcina, urmand sa nasca luna aceasta. La Spitalul CFR 2 din Capitala, Adriana va aduce pe lume primul ei copil si cel de-al treilea pentru Prigoana. De cand a aflat ca este gravida, ea si Prigoana au avut numeroase discutii pe tema numelui pe care il va purta copilul lor.