Va revolta orice forma de constrangere, orice autoritate, ierarhie sau limitare venita din afara. Inainte de toate, trebuie sa realizati cat de liberi sunteti in interior.
Acest sfarsit de saptamana poate aduce o serie de reintalniri cu persoa
Va revolta orice forma de constrangere, orice autoritate, ierarhie sau limitare venita din afara. Inainte de toate, trebuie sa realizati cat de liberi sunteti in interior.
Acest sfarsit de saptamana poate aduce o serie de reintalniri cu persoane, circumstante, locuri pe care le simtiti ca fiind foarte cunoscute, fara a va putea explica de ce.
Se poate produce o detasare de lucrurile materiale, si chiar daca se va face intr-un mod dureros, va avea un caracter puternic eliberator.
Dispuneti de forte exceptionale pentru a depasi totul, pentru a iesi la lumina si pentru a trece usor peste orice fel de suferinta. O eventuala perioada de singuratate ar putea avea un rol benefic si anume adaptarea la anumite exigente spirituale.
Trebuie sa va formati un punct de referinta puternic si apoi sa comunicati cu ceilalti.
Sambata si duminica trebuie sa descifrati relatia intre cauza si efect, ignorand banalele situatii ale vietii de zi cu zi. Incercati sa va concentrati pe coordonatele „aici si acum”, cautati raspunsuri la probleme pe care nu le-ati inteles in totalitate descoperind toate fatetele si subtilitatile lor.




Berbec
Astazi si maine ganditi lent si prudent, verificati rezultatele dupa finalizarea fiecarei operatiuni pentru a fi siguri ca ati procedat bine! V a exprimati declarativ, actionati orgolios si egoist. Va faceti prea multe griji in privinta banilor, studiati toate variantele care ar putea sa va aduca un castig considerabil. Chiar daca nu reusiti sa faceti tot ce va programati, lasati lucrurile sa se aseze treptat in matca lor.

Taur
Puteti ascunde adevaratele motivatii ale actiunilor dumneavoastra. Va macina un gand, vreti sa faceti ceva si nu aveti curajul, ati dori ca persoana iubita sa va iasa mai mult in intampinare cu anumite propuneri. Incercati sa fiti un bun diplomat pentru a nu supara pe nimeni, dar afirmati-va propriile pareri fara retinere. Vor fi foarte apreciate de catre o persoana cu putere de decizie.

Gemeni
Aveti capacitatea de a intelege la un nivel profund tot ce vi se intampla, propriile greseli, sesizand originea si esenta lor. Cautati sa aduceti in prim plan un eveniment care v-a placut in mod deosebit, o persoana in preajma careia va face mare placere sa stati. Nu abuzati de vorbe, incercati sa fiti cat mai sinceri, fara insa a evita o discutie lamuritoare.

Rac
Nu va place sa spuneti decat lucruri adevarate si sigure, dar va lipseste spontaneitatea de a lua atitudinea potrivita atunci cand va deranjeaza ceva. Aveti insa senzatia ca nu aveti nicio sansa de scapare, va este frica sa nu fiti considerat anormal de corect. Permiteti-le persoanelor iubite sa-si rectifice greselile, intelegeti si lucrurile care se situeaza dincolo de cuvinte.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.