Florin Calinescu a ajuns presedinte! In Anticamera, cel mai nou serial de la Pro Tv, Calinescu  nu este doar actor, ci si regizor ."Nu m-am gandit niciodata sa candidez la presedintie, dar m-am gandit sa fac un film despre asta", a marturisit ac
Florin Calinescu a ajuns presedinte! In Anticamera, cel mai nou serial de la Pro Tv, Calinescu nu este doar actor, ci si regizor ."Nu m-am gandit niciodata sa candidez la presedintie, dar m-am gandit sa fac un film despre asta", a marturisit actorul. Anticamera, cel mai nou produs MediaPro Pictures, este un serial de satira politica si intrigi de culise. Presedintele, interpretat de Florin Calinescu, este in aparenta un nebun scapat pe coridoarele Palatului Cotroceni. In spatele acestei masti se ascunde insa un creier politic de exceptie, care este capabil sa duca la bun sfarsit absolut orice isi propune. Pentru un conducator atat de atipic nu este de ajuns sa aiba o echipa competenta. El are nevoie de oameni capabili sa reziste deciziilor sale uluitoare, manifestarilor sale excentrice. Cel care il ajuta pe presedinte sa-si atinga intotdeauna scopurile nebunesti este Alexandru Popa (Dragos Stemate).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.