O invatatoare din Marea Britanie care dorea sa evite ca fiii ei sa aibe probleme cu traficantii de droguri a hotarat sa le procure ea insasi cannabis acestora, relateaza site-ul timesonline.co.uk. Nicola Cooper, in varsta de 43 de ani, a declarat, ma
O invatatoare din Marea Britanie care dorea sa evite ca fiii ei sa aibe probleme cu traficantii de droguri a hotarat sa le procure ea insasi cannabis acestora, relateaza site-ul timesonline.co.uk. Nicola Cooper, in varsta de 43 de ani, a declarat, marti, ca regreta faptul ca a incalcat legea. Femeia este acuzata de posesie si comercializare de canabis. INVATATURI a€žLIBERALE". Impreuna cu Ian Leppard, sotul ei ( 25 de ani), inginer sef la o firma, sustin ca sunt a€žparinti liberali". Nicola Cooper a marturisit ca fumeaza ocazional canabis de cand avea 18 ani, iar cand a auzit ca si copiii ei au incercat drogul, s-au asezat la o discutie familiala. a€žUnii oameni le dau copiilor alcool sau tigari inca de cand sunt mici. Eu le-am dat alor mei canabis. N-am vrut ca ei sa ascunda, dar i-am avertizat ca nu e un lucru inteligent si ca ar trebui sa fie mai responsabili. Nu am vrut sa faca parte din vreo gasca de drogati sau altceva mai periculos", a declarat Leppard. a€žPur si simplu aveam canabis in casa. Nu stim cum a ajuns Politia sa se implice", a adaugat barbatul. In data de 15 iunie, in timp ce Cooper lua cina impreuna cu mama sa la un hotel din satul Ixworth, nu departe de casa, un politist s-a apropiat de masa lor ca sa o interogheze. Acesta i-a explicat ca are un mandat de perchezitie si trebuie sa-i cerceteze casa. Acolo a gasit 116 grame de canabis in valoare de 200 de lire sterline. Femeia a declarat la Politie ca le aducea copiilor canabis deoarece nu dorea ca acestia sa se implice in afaceri cu traficantii de droguri sau sa consume droguri mai puternice. IRONII. Dupa ce a fost acuzata de trafic de droguri, femeia a renuntat la slujba ei de asistent de profesor la scoala primara Barrow, de langa orasul Bury St Edmunds. Avocatul femeii, Kevin McCarthy, a declarat in fata instantei ca este ironic felul in care mama a devenit detinator ilegal de droguri pentru a evita ca fiii acesteia sa apeleze la alti dealeri. Femeia a declarat ca ii aduce fiicei sale droguri de cand aceasta a implinit 16 ani, iar fiului ei de la 18 ani. Avocatul a insistat insa asupra faptului ca mama nu comercializa drogurile. Deasemenea, Curtea a primit o scrisoare de recomandare din partea directorului scolii la care lucra femeia. Un alt martor a spus ca a€žnu ar ezita sa-si lase copilul in grija acuzatei". Judecatorul cazului, David Cooper, a condamnat-o pe femeie la 200 de ore de munca in folosul comunitatii, adaugand ca a decis sa nu o inchida datorita bunei-purtari a acesteia in societate. De asemenea, Nicola va plati si o amenda de 60 de lire. Dupa audiere, acuzata a declarat ca simte ca a procedat corect dandu-le copiilor ei droguri, dar sustine ca acum toata familia ei a renuntat la viciu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.