Doua femei irakiene au fost ucise ieri, la Bagdad, de agentii unei companii de securitate private. Firma se numeste Unity Resources Group si are sediul in Australia. Potrivit martorilor, victimele se aflau intr-o masina care circula aproape de un con
Doua femei irakiene au fost ucise ieri, la Bagdad, de agentii unei companii de securitate private. Firma se numeste Unity Resources Group si are sediul in Australia. Potrivit martorilor, victimele se aflau intr-o masina care circula aproape de un convoi oficial. Agentii de paza i-au facut semn sa opreasca, insa femeia aflata la volan i-a ignorat. Angajatii firmei de securitate au inceput atunci sa traga in masina pentru a o opri. Cele doua ocupante ale autoturismului - ambele de religie crestina - au fost ciuruite de gloante. Familiile victimelor spun ca femeile ofereau servicii de taximetrie pentru a stringe bani. Un reprezentant al companiei Unity Resources Group a cerut scuze pentru incident. El a promis ca firma va colabora cu autoritatile in timpul anchetei. Tragedia a avut loc la doar citeva saptamini dupa ce agentii unei alte companii de securitate private, Blackwater, au ucis 17 civili intr-un schimb de focuri la Bagdad. (I.M.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.