ECHIPA NATIONALA - Veteranul tricolorilor lasa usa deschisa
Lasat deoparte de selectioner pentru meciurile cu Olanda si Luxemburg, Dorinel Munteanu spune ca va raspunde afirmativ in cazul unor convocari viitoare si ca nu se va retrage la m
ECHIPA NATIONALA - Veteranul tricolorilor lasa usa deschisa
Lasat deoparte de selectioner pentru meciurile cu Olanda si Luxemburg, Dorinel Munteanu spune ca va raspunde afirmativ in cazul unor convocari viitoare si ca nu se va retrage la meciul cu Albania.  La trei zile dupa ce Victor Piturca l-a lasat in afara lotului pe Dorinel Mun­teanu, veteranul de aproa­pe 40 de ani a afirmat ieri, la Cluj, ca nu exclude sa mai joace pentru prima reprezentativa.  FERM. Cu toate ca selectionerul a avansat deja varianta ca meciul cu Albania sa fie ultimul pentru antrenorul-jucator al lui FC Vaslui, acesta a tinut sa precizeze ca nu este de acord. "Nu am spus nici­odata ca m-am retras de la echi­pa nationala, ci altii au insinuat acest lucru. Cand ma voi decide sa o fac, voi organiza o conferinta de presa speciala, dar nu cred ca momentul respectiv va fi chiar asa de apropiat", a declarat Dorinel, care la amicalul cu Germania a bi­fat cea de-a 134-a selectie. "Neam­tul" a mai spus ca nu se pune pro­blema unui meci de adio in partida oficiala cu Albania: "Nu ma simt batran si inca pot juca la un nivel ridicat. Domnul Piturca a spus ca imi voi face retragerea la meciul cu Albania, dar nu vreau acest lucru, fiindca imi voi pregati eu retragerea. Nu este momentul acum. Nu comentez decizia selec­tionerului de a nu ma con­voca. Piturca este de parere ca a luat decizia cea mai buna, are alte solutii pentru meciurile cu Olanda si Luxemburg. Imi pare rau ca nu voi putea juca impotriva Olandei, dar am discutat cu Piturca cu o saptamana inainte de anuntarea convocarilor si am cazut de acord ca este mai bine sa nu fiu convocat. Nationala nu sta in mine".   Prudenta Aflat la Cluj pentru meciul in care "Generatia de Aur" a intalnit aseara o echipa de veterani a Olandei, Gheorghe Hagi a afirmat ca nationala Romaniei are forta de a-i depasi sambata pe batavi la Constanta. "Trecem printr-un moment bun si trebuie sa profitam de el. Echipa nationala a avut rezultate in ultima perioada, toate merg bine. Trebuie sa avem grija ca entuziasmul sa nu ne duca la greseli mari, pentru ca Olanda te poate pedepsi imediat. Aceasta victorie trebuie gandita. Ne-ar conveni o victorie, dar nici un egal nu e rau. Este nevoie de o calificare pentru jucatori, in primul rand, apoi pentru noi toti, pentru Romania. Scheletul e deja facut si sper sa ne aduca o bucurie sambata", a declarat "Regele". La randul sau, Adrian Ilie a spus ca meciul cu Olanda este derby-ul seriei: "Romania poate bate sambata seara. Cred ca si un egal ar fi bun sambata, dar o victorie ne-ar califica direct. Ei il au pe Van Nistelrooy, dar si noi il avem pe Mutu, care da destule goluri. Mutu e un jucator care poate face dife­renta", a spus Adrian Ilie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.