Politistul sustine in continuare ca este nevinovat si afirma ca socrii sai se afla in spatele probelor 'plantate>> in rapa de langa
Poiana Brasov

Politistul Cristian Cioaca s-a intors ieri la serviciu, dupa ce zilele de concediu de
Politistul sustine in continuare ca este nevinovat si afirma ca socrii sai se afla in spatele probelor 'plantate>> in rapa de langa
Poiana Brasov

Politistul Cristian Cioaca s-a intors ieri la serviciu, dupa ce zilele de concediu de odihna pe care si le-a luat imediat dupa disparitia sotiei sale au expirat. Agentul a ajuns in fata Sectiei 2 de Politie Brasov in jurul orei 14.00, imbracat in uniforma. El a coborat din autoturismul Peugeot 607, masina in portbagajul careia anchetatorii au gasit, in urma cu trei saptamani, urme de sange ale Elodiei Ghinescu. Sotul avocatei disparute a sustinut in continuare ca este nevinovat si ca nu are nici o legatura cu uniforma gasita intre Poiana Brasov si Råsnov. Asta, desi s-a confirmat ca este o uniforma de politist si apartinea unui lot trimis la Brasov. „Este foarte bine in prima zi de serviciu. Colegii m-au primit foarte bine, iar eu va rog sa ma lasati sa imi desfasor activitatea. Nu am nicio legatura cu uniforma aia. Nu stiu daca imi lipseste o uniforma din casa pentru ca nu am verificat. Nu am constatat nimic. Nu aveam poze in masina cu sotia mea . Poze cu noi doi avea si soacra mea. Altceva nu am ce sa va spun decat sa ma lasati sa imi desfasor activitatea si sa nu mai perturbati sectia”, a spus Cristian Cioaca. Principalul suspect al Parchetului General din dosarul „crimei de la Brasov” sustine ca nu a trecut ieri pe la apartamentul din municipiu si ca a venit la serviciu direct din judetul Arges, de la domiciliul parintilor sai, situat in localitatea Albota, din apropierea Pitestiului.

Colegii politistului s-au aratat incantati de venirea lui Cioaca la seviciu. „Cristian Cioaca este un coleg bun si un sef nepartinitor. L-am asteptat cu nerabdare sa se intoarca la munca. Altceva nu pot sa comentez“, a spus o colega a politistului. Politistul va face mai mult munca de birou pentru ca nu are arma. Aceasta a fost ridicata pentru efectuarea unor expertize fizico-chimice si balistice. „Deocamdata armamentul agentului de politie este ridicat pentru expertiza. Nu va pot preciza inca pana cand este ridicat“, a declarat comisarul-sef Liviu Constantin Naghi, purtator de cuvant al IPJ Brasov.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.