Finanatatorul Stelei a dezvaluit ieri ca Pedrazzini nu a semnat nici un contract. Hagi a plecat fara sa ia vreun ban, in timp ce presa a dezvaluit ca ultimul contract semnat de Olaroiu a fost o facatura.

Geoege Copos are un contracandidat serios in cartierul vecin in ceea ce priveste zgircenia. Autoproclamat "cel mai bogat om din Romania", Gigi Becali, a recunoscut miercuri, la Sport.ro, ca Massimo Pedrazzini nu are inca un contract de antrenor principal. "Nu am negociat inca salariul lui Pedrazzini. Trebuia sa-i dau 4.000 de euro, dar am zis sa-i dau 10.000. Am vrut sa-i dau un bonus pentru ca nu am negociat inca salariul de antrenor la Steaua. Daca va califica echipa, va avea 50.000. Hagi a avut 40.000, insa nu a apucat sa-i ia", a spus Becali. El a adaugat ca toti antrenorii pe care i-a avut au ajuns la echipe mari sau au ajuns sa cistige bani multi, singurul pe care nu a reusit sa-l faca antrenor fiind Gheorghe Hagi, care era prea incapatinat.

Pedrazzini va pleca probabil in iarna, daca nu mai devreme, fara sa incaseze primele suplimentare promise de Becali. Predecesorul sau, Hagi, a lasat in contul lui Becali circa 200.000 de euro. Nici in ceea ce-l priveste pe Olaroiu nu a ramas mai prejos, presa dezvaluind ca ultimul contract, semnat pompos "la palat" in fata presei, a fost un flas ordinar, tehnicianul depunind un autograf pe o intelegere mai veche.