Un turist italian aflat in vacanta in Australia a fost salvat cu ajutorul unor doze de vodca administrate pe cale intravenoasa, dupa ce consumase o substanta toxica, in cantitati semnificative. Barbatul, in varsta de 24 de ani, a baut etilenglicol, i
Un turist italian aflat in vacanta in Australia a fost salvat cu ajutorul unor doze de vodca administrate pe cale intravenoasa, dupa ce consumase o substanta toxica, in cantitati semnificative. Barbatul, in varsta de 24 de ani, a baut etilenglicol, ingredient al antigelului, in ceea ce pare sa fi fost o tentativa de suicid. Pentru a-i salva viata, medicii i-au administrat alcool pur, antidotul conventional, dar la putin timp au constatat ca proviziile spitalului se terminasera. In conditiile in care era obligatoriu ca tratamentul sa fie continuat, medicii de la Mackay Base Hospital din Queensland au decis ca perfuziile italianului sa fie facute cu vodca. Asadar, pacientului i-au fost administrate aproximativ trei pahare standard de vodca la fiecare ora, timp de trei zile, intr-o sectie de terapie intensiva. Din fericire pentru el, o buna bucata de timp s-a aflat intr-o stare de coma indusa medical, motiv pentru care mahmureala disparuse cu mult timp inainte de trezire.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.