Cotidianul va prezinta citeva modele de masini de spalat care sa va ajute in treburile gospodaresti.

Prima alegere pe care trebuie sa o faceti atunci cind doriti sa va achizitionati o masina de spalat rufe se refera la modul de incar
Cotidianul va prezinta citeva modele de masini de spalat care sa va ajute in treburile gospodaresti.

Prima alegere pe care trebuie sa o faceti atunci cind doriti sa va achizitionati o masina de spalat rufe se refera la modul de incarcare: verticala sau frontala. Specialistii spun ca ambele sint la fel de bune, diferenta este insa ca aceea verticala ocupa mult mai putin loc. In schimb, este ceva mai scumpa.

Totodata, trebuie sa tineti cont si de marimea familiei, pentru ca pe piata sint disponibile masini cu o capacitate de incarcare diferita, ajungind pina la 8 kilograme. Consumul este si el important, la fel ca si nivelul de zgomot.

O data ce treceti toate acestea prin filtru, va puteti orienta in functie de programele oferite de masina respectiva. Mai ales ca producatorii incearca sa se evidentieze lansind an de an noi concepte si noi functii la masinile de spalat. Spre exemplu, acum mai toate modelele au tehnologia "al saselea simt". Altfel spus, masina are la baza un programator inteligent, in totalitate electronic, care, utilizind informatiile preluate de la senzori, optimizeaza la maximum capacitatile aparatului electrocasnic. Nu in ultimul rind, ar trebui sa tineti cont si de faptul ca producatorii au inceput sa tina seama foarte mult si de design, existind modele cu display LCD, spre exemplu.

Whirlpool Aqua Steam Este un model creat pe baza tehnologiei cu abur care ajunge rapid la toate partile rotorului si intra adinc in haine, penetrind in interiorul fibrelor pentru o curatare mai buna a petelor. De asemenea, pentru scoaterea petelor persistente aveti optiunea Steam boost (intensificare abur). Totodata, modelul dispune de "al saselea simt" prin care se controleaza cantitatea si durata injectarii, are o capacitate a incarcaturii de maximum 8 kilograme, programator electronic interactiv, display electronic LCD, o performanta de spalare clasa A si 10 programe. Masina consuma 1,36 KWH la 69 de litri de apa, are un nivel de zgomot redus de 59 dB la spalare si de 78 dB la stoarcere si dimensiuni (IxLxA) de 85 x 59,5 x 60 cm. Pret: 1.899 de lei cu TVA inclusa. Produsul va fi disponibil la sfirsitul lunii octombrie.

ARISTON AQUALTIS Modelul este prevazut cu display LCD, panou de comanda cu simboluri, are o capacitate maxima de incarcare de opt kilograme si functii precum Delay Timer, calcare usoara, reglare temperatura, reglare/excludere centrifugare, super wash, extraclatire, incarcare la jumatate, vizualizare timp pina la finalul ciclului sau vizualizare timp pina la inceputul ciclului. Clasa eficientei energetice A+, consumul energetic pentru ciclu de spalare la 600 de C este de 1,36 kW la o functionare de 24 de ore. Modelul are o viteza de centrifugare de 1.600 de rotatii pe minut. Nivelul de zgomot este de 54 Db la spalare si de 77 dB la centrifugare. Pret: 2.799 lei. Produsul poate fi achizitionat de la marii retaileri.

Indesit SIXL 106S Face parte din noua gama lansata de Indesit, Moon ce se caracterizeaza printr-o interfata inovativa, design unic si usurinta de utilizare. Modelul SIXL 106 S cu incarcare frontala are opt programe de spalare, buton de antisifonare si de calcare usoara, afisaj cu LED, o viteza maxima de centrifugare de 1.000 de rotatii pe minut si o capacitate de spalare de 6 kilograme. Clasa eficientei energetice este A+, clasa eficientei la spalare este A, iar cea a vitezei la centrifugare B. Consumul energetic la spalare si la centrifugare este de 1,02 KWh, iar consumul de apa la spalare si la centrifugare este de 65 de litri. Pret: 1.479,99 lei. Modelul poate fi gasit in magazinele specializate.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.