Editia din acest an a Targului National Imobiliar, ce se va desfasura la Palatul Parlamentului, intre 11 si 14 octombrie 2007, sta sub semnul diversitatii. Astfel, conform unui comunicat oficial, oferta TNI va "cuprinde cele mai de interes zone ale R
Editia din acest an a Targului National Imobiliar, ce se va desfasura la Palatul Parlamentului, intre 11 si 14 octombrie 2007, sta sub semnul diversitatii. Astfel, conform unui comunicat oficial, oferta TNI va "cuprinde cele mai de interes zone ale Romaniei, dar si zone turistice si rezidentiale din alte tari ale Uniunii Europene", precum Bulgaria, Germania, Grecia, Cipru. De asemenea, pe plan intern, sunt reprezentate zonele din Valea Prahovei, Brasov, Constanta, Iasi, Braila, Timisoara, Cluj si Oradea. Diversitatea decurge si din paleta larga a ofertelor prezentate, locuintelor adaugandu-li-se case de vacanta, terenuri, spatii de birouri si industriale.
Numarul total de proiecte imobiliare prezentate va fi de 74, dintre care 55 vor fi din Capitala, 3 din Constanta, 4 din Brasov si 12 din alte zone.
La capitolul oferte speciale, acestea vor fi reprezentate in special de posibilitatea de contractare a creditelor ipotecare, dar si de reducerile oferite de dezvoltatori pe parcursul desfasurarii targului. Din punct de vedere financiar, reprezentantii BDOBC Business Center SRL, compania organizatoare a TNI, subliniaza: "Vizitatorii vor gasi locuinte pornind de la preturi de 46.000 euro, case de vacanta cu preturi pornind de la 35.000 de euro si terenuri de constructii la cele mai bune preturi ale pietei".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.