Cand v-am zis ca vreau sa fac din Ciutacosfera o familie, multi au strambat din nas. Unii au ramas, altii s-au roit. Azi cred ca putem sa demonstram impreuna ca putem fi o familie. De obicei, radem, glumim, da' nu parasim incinta asta
Cand v-am zis ca vreau sa fac din Ciutacosfera o familie, multi au strambat din nas. Unii au ramas, altii s-au roit. Azi cred ca putem sa demonstram impreuna ca putem fi o familie. De obicei, radem, glumim, da' nu parasim incinta asta; sau iesim un pic si ne intoarcem. Azi va rog, din suflet, sa facem un gest frumos.    Povestea detaliata o gasiti la Andrushka , pentru a carei seriozitate si onorabilitate garantez eu si din care citez: "Cititi articolele, sunati la dna Diaconu (tel. 0231 517 316, la care o gasiti pina diseara), care aveti masina si le puteti transporta la aeroport sau care aveti ceva bani si ii puteti da fetitei.

Pentru relatii suplimentare ulterioare aveti mailul meu andreanum@yahoo.com sau andreanum@gmail.com . Eu am sa dau sfoara in tara la toti colegii, prietenii, cunoscutii, ziare si peste tot unde am intrare sau pot sa-mi fac."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.