Un atac armat a facut cel putin cinci raniti la un liceu din Cleveland, statul american Ohio. Din in­for­matiile disponibile la ora in­chi-de­rii editiei, autorul atacului ar fi fost un baiat in varsta de 1
Un atac armat a facut cel putin cinci raniti la un liceu din Cleveland, statul american Ohio. Din in­for­matiile disponibile la ora in­chi-de­rii editiei, autorul atacului ar fi fost un baiat in varsta de 14 ani care fusese recent exmatriculat din institutia de invatamant unde a deschis focul. La scurt timp dupa ce a tras asupra mai multor colegi, adolescentul a fost gasit, la randul sau, impuscat, relateaza presa locala, fara a da amanunte despre circumstantele in care a survenit decesul. SuccessTech Academy a fost evacuata, iar fortele de ordine au inconjurat campusul.   CARE INCOTRO. "Era sa ma impuste si pe mine, dar am reusit sa scap in ultima clipa", povesteste Ronnel Jackson, in varsta de 15 ani. Elevii au fugit care incotro in clipa in care au auzit avertizarea "Cod albastru" la statia radio aliceului. Unii au iesit din incinta, altii s-au ascuns in toalete sau in incaperile anexe ale scolii. Cativa au avut suficient sange rece incat sa isi anunte parintii. Cel mai recent eveniment de acest gen petrecut in SUA dateaza de la sfarsitul lunii septembrie, cand doi studenti au fost raniti la o universitate din Delaware. (Irina Cristea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.