Fostul profesor de scoala convertit in star rock "ar trebui sa se limiteze la a compune muzica instrumentala", este de parere revista muzicala Blender, care a realizat acest top.
Pe locul al doilea in top s-a situat tobosarul trupei Rush, Neil
Fostul profesor de scoala convertit in star rock "ar trebui sa se limiteze la a compune muzica instrumentala", este de parere revista muzicala Blender, care a realizat acest top.
Pe locul al doilea in top s-a situat tobosarul trupei Rush, Neil Peart, acesta fiind urmat in top de solistul trupei Creed, Scott Stapp, chitaristul trupei Oasis, Noel Gallagher, si rocker-ul Dan Fogelberg.
Sting, care in prezent se afla in Belgia, in cadrul turneului de revenire pe scena muzicala internationala a trupei The Police, s-a situat pe primul loc in top pentru mai multe "pacate", precum inserarea in versurile hitului "Don't Stand So Close to Me" a numelui romancierului rus Vladimir Nabokov, pentru a da mai multa importanta textului, citarea unui text de pe abtibildurile utilizate de Volvo - "If You Love Someone Set Them Free" - si utilizarea citatelor din lucrari ale lui Chaucer, Sfantului Augustin si Shakespeare.
Rocker-ul canadian Neil Peart s-a situat pe locul al doilea in top, din cauza versurilor "groaznic de bogat ornamentate cu elemente fantastice si stiintifice", in timp ce Gallagher a fost inclus in top pentru ca "pare incapabil sa urmareasca o metafora de-a lungul unui singur vers".
Solistul trupei Led Zeppelin, Robert Plant, ocupantul locului al 23-lea, a fost criticat pentru meditatiile sale tolkieniene despre Gollum si Mordor in melodia "Ramble On". Carly Simon, ocupantul locului al 31-lea, a fost criticat pentru rimele "yacht" (iaht n.r.), "apricot" (caisa n.r.) si "gavotte" (gavota - veche melodie frantuzeasca ce se dansa la curtea regala n.r.) in "You're So Vain". Paul McCartney s-a situat pe locul al 38-lea in top, din cauza melodiei "Ebony and Ivory", duetul sau cu Stevie Wonder care are influente puternic sociale. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.