Obiecte ale celebritatilor Hollywoodului vor fi scoase la licitatie la Balul de Halloween de la Bucuresti.Angelina Jolie a donat
un colier pentru copiii
nevoiasi din Romania Pe 27 octombrie va avea loc la Palatul Parlamentului cea de-a treia editie a Balului de Halloween, eveniment de binefacere a carui gazda este Leslie Hawke, presedinta fundatiei Ovidiu Rom si mama celebrului actor Ethan Hawke. Sub motoul „Fiecare copil in scoala", fundatia militeaza pentru dreptul la educatie al copiilor din familii sarace, in special a celor din comunitatea roma. Anul trecut, la Balul de Halloween organizat de Leslie Hawke s-au strins 347.000 de euro, bani cu ajutorul carora 1.000 de copii din opt judete au putut intra in clasa I. O serie de obiecte apartinind unora dintre cele mai mari vedete hollywoodiene vor fi scoase la licitatie. Pe lista donatorilor se afla si Uma Thurman, fosta sotie a lui Ethan Hawke. Celebra actrita daruieste spre licitatie o poseta Bulgari, pe care a primit-o cadou de la creatori pentru a o purta la o petrecere Valentino. Angelina Jolie, mare sustinatoare a activitatilor umanitare, va dona un colier. La rindul lui, Johnny Depp intr-o scrisoare catre Ethan Hawke semnata „Reverend Johnnie Depp" declara ca Leslie Hawke ar trebui sanctificata si promite ca va trimite si el un obiect personal pentru a fi licitat in folosul viitorilor scolari.

Balul din acest an va reface atmosfera din Bucurestiul anilor ’20, stralucitoarea perioada a bulelor de sampanie si a charlestonului. Toate biletele au fost deja vindute si se asteapta ca peste 1.000 de persoane, oameni de afaceri, artisti, politicieni, sa isi arate din plin generozitatea.

Leslie Hawke a venit in Romania in calitate de voluntar al United States Peace Corps in anul 2000, lucrind pentru Fundatia de Sprijin Comunitar, o ONG din Bacau. In 2004, ea a pus bazele asociatiei Ovidiu Rom. Organizatia a inceput in 2006 campania „Fiecare copil in scoala" destinata scolarizarii copiilor din familii nevoiase.

Un diamant albastru stabileste un record de pret la licitatie. Detalii pe www.cotidianul.ro/select