Moscova spera ca Franta sa-si clarifice pozitia in privinta problemelor mondiale, dupa o serie de declaratii contradictorii ale oficialilor francezi, comenteaza AFP. Liderul francez Nicolas Sarkozy a inceput, ieri, o vizita de doua zile la Moscova,
Moscova spera ca Franta sa-si clarifice pozitia in privinta problemelor mondiale, dupa o serie de declaratii contradictorii ale oficialilor francezi, comenteaza AFP. Liderul francez Nicolas Sarkozy a inceput, ieri, o vizita de doua zile la Moscova, unde urma sa-l intalneasca pe omologul sau rus, Vladimir Putin. Cei doi s-au mai intalnit in iunie, la summitul G8, cand Sarkozy a fost acuzat de un reporter belgian ca s-a imbatat. Unul dintre subiectele fierbinti de pe agenda discutiilor de la Moscova a fost Iranul. Sarkozy l-a contrazis, de mai multe ori, incepand de luna trecuta, pe ministrul de externe, Bernard Kouchner, in privinta dosarului nuclear iranian, respingand cuvantul „razboi“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.