Directorul departamentului de relatii internationale din cadrul FRF a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni sportive la un post de televiziune din Craiova, ca presedintele LPF, Dumitru Dragomir, nu ar trebui sa-si mai dea cu parerea despre ech
Directorul departamentului de relatii internationale din cadrul FRF a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni sportive la un post de televiziune din Craiova, ca presedintele LPF, Dumitru Dragomir, nu ar trebui sa-si mai dea cu parerea despre echipa nationala. "Nu are nici o treaba, sa stea in banca lui! Jucatorii sunt bine montati si pregatiti sa faca un meci mare. Personal, am incredere ca nu vom pierde indiferent ce jucatori va folosi Piturca. Avem o sansa mare sa terminam conturile in aceasta grupa cu mult inainte de finalul tuturor partidelor, o sansa pe care nu prea am avut-o de foarte multi ani si trebuie sa profitam", a spus Prunea, la emisiunea "Blitz Sportiv" de la TV Oltenia. Reactia lui Prunea este urmare a declaratiei presedintelui LPF, care a spus ca in cazul in care Chivu si D. Goian nu vor juca pentru Romania in meciul cu Olanda atunci vom fi "copiii ploii la Constanta". De asemenea, Dragomir a mai spus ca nu crede ca Romania va castiga meciul cu Olanda. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.